Det Grå Guld byder jer velkommen til hjemmesiden

Det grå Guld – Sydthy er en musikgruppe der består af 11 personer, der alle kan lide at spille og underholde, men først og fremmest, at have det godt og skægt sammen, – det mener vi er forudsætningen for, at vi kan give jer det i skal have, nemlig en god musikalsk oplevelse.

Gruppens sammensætninger er: Otte på harmonika/sang, en på bas, en på guitar og en på trommer.

Vores musiknumre spænder fra ørehængere, der har gjort sig på dansktoppen, numre vi kopierer (måske frisker lidt op), men også vores egen Niels Jørgen Jepsen, beriger os med såvel nye tekster som musik, og endelig laver sangeren i orkestret Leo Bjørnskov, ”nye” tekster til kendte melodier.

Det Grå Guld har et bredt repertoire, – lyt til vores fem cd’er: “På Toppen” og “Nede ved Fjorden”, ” Lev Livet”, ”Gode Minder” og den sidste, udgivet i 2020 “Lykkestjernen”.

”Lykkestjernen” er produceret af Ib Kærgaard i vores eget studie/øvelokale, Ib er i øvrigt også en dygtig lydmand – såfremt, i skulle komme i bekneb.

Vi spiller på plejehjem/ældre -og kirkecentre til hygge – syng sammen aftener i forskellige sammenhænge, kirkekoncert, og til dans i forsamlingshuse og div. Idrætshaller, nu sidste, men ikke mindst, vores Thy Harmonikatræf i Ydby – yderligere info www.thyharmonikatraef.dk

I mange år har vi underholdt i Hurup Hallen, sammen med Bjørn ”Okay” Hansen, til årets pensionistfest, samme gør vi i Struer Hallen til Kommunens Ældreråds pensionistfest og i Lemvig hvor seniorerne i 3f holder gode fester.

Så har i lyst til en aften med dans og musik i forstår, så skulle i prøve at finde os, du kunne evt. begynde med at købe vores cd udgivelser ”Nede ved Fjorden”, ”På Toppen” ” Lev Livet”, ”Gode Minder” og den seneste udgivelse ”Lykkestjernen”.

Vi har hørt, at mange sætter Det Grå Guld på afspilleren hjemme, hvis man får lyst til en sving om, men også at cd’en kommer på når der skal støvsuges og gøres rent – så går det hele med ”FULD MUSIK”.

Så husk det nu!!! ”Man har ikke skade af at have det godt – det har man rigtig godt af”